*****************************
OBS! E-butiken är stängd.
*****************************

Vanliga Frågor och svar

 


Hur blir jag kund hos Kontorsjätten ?

Svar: Du handlar de varor du  önskar och sedan registrerar du dig när du kommer till kassan. Du kan också registrera dig genom att klicka högst upp på "logga in"  och sedan fyller du i din e-post adress och ett säkert lösenord och klickar på fortsätt.

 

Hur loggar jag in ?
 
 Svar: Klicka på "logga in" högst upp, sedan anger du din e-post adress som användarnamn och sedan ditt lösen ord. Du kan även logga in när du kommer till kassan.

 

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag ?

Svar:  Klicka på "logga in"  och sedan skriv in din e-post adress och klicka på skicka så kommer ett nytt lösenord till din e-post.

 

När får jag mina varor ?

Svar: Vi levererar normalt inom 48 timmar och order lagda innan 12.00 leverras normalt ut dagen efter med Posten`s företagspaket 16.00
eller DHL

 

Kan jag hämta mina varor hos posten`s ombud ?

Svar: När vi levererar till företag så levereras det till företagsadressen och skulle ni inte vara på plats så kommer en avi och ni får då hämta paketen hos ombud.Till Privatpersoner sker leveransen till närmsta ombud.Avi skickas ut och paketen kan hämtas.

PriceRunner Köpskydd

                                                                                               Kontorsmaterial och kontorsvaror till bra priser